miercuri, 20 iulie 2016

Fii tu !

 Bucura-te, zambeste si  fii fericit!  Asculta-ti vocea interioara, asculta-ti sufletul!  Fa ceea ce-ti place, ceea ce te  bucura, ceea ce-ti aduce liniste si armonie. Iubirea este cel mai frumos, cel mai nobil, cel mai pur sentiment . Cand iubesti nu ceri nimic doar oferi. Esti  un om liber. Nimeni nu are dreptul sa te controleze, sa-ti impuna ceva sau sa decida viitorul tau. Esti unic.
Doar tu stii cel mai bine ce-ti doresti, ce simti, ce te face cu adevarat fericit. Nimeni nu stie   ce este in sufletul tau, doar tu decizi ce faci cu viata ta.
Daca nu esti fericit, daca simti ca o sa te imbolnaveasca psihic si fizic femeia  de langa tine, atunci pleaca.
Daca  nu aveti aceleasi obiective si  vrea sa te prinda , sa te lege cu un lant de ea, de teama de a nu ramane singura, fugi.
Cand ajungi sa fii amenintat, santajat, conditionat, manipulat , iti ramane un singur lucru  :despartirea.
Este mai bine sa fii singur decat intr-o relatie nociva. Ajuta-i  pe ceilati dar ajuta-te si  pe tine.  Oricat de mult ai iubi nu uita ca si tu  esti special .
Ai curajul de a fi tu insuti  ! Cine te iubeste, te accepta asa cum esti. Invata sa te iubesti, sa te respecti,sa fii responsabil si sincer cu tine si mai ales sa nu te lasi influentat de altii. Azi esti mult mai puternic decat ieri, iar maine vei fi mai puternic decat azi.  In fiece dimineata sa multumesti  lui Dumnezeu ca traiesti  si sa-i  zambesti vietii.Urmeaza-ti visul !  Esti un suflet liber care are dreptul la fericire. Iubeste, crede si spera !
  Desfa-ti aripile si zboara, suflet drag !

(Fii tu! Carmen Gigartu)

Niciun comentariu: